Selský styl dodá jídlu příchuť Valašska

Valašská jizba

V moderním horském interiéru Grandhotelu Tatra byste možná stylovou valašskou jizbu nečekali. Překvapí vás však útulným prostředím, které dodá chuť tradičním jídlům dle starých receptur, jež si v kuchyni střeží jako oko v hlavě. Obzvlášť v zimní sezóně si skvěle vychutnáte pečínky a krajové speciality.
Valašskou jizbu můžete využít o víkendech a přes vánoční svátky.

Požitek z lahodných chutí nejrůznějších specialit umocní i nápoje. Vinná karta je z velké části založena na nabídce moravských vín. Zimní specialitou jsou domácí teplé nápoje a místní čepovaná piva. Atmosféru jizbě dodává hořící krb, valašský nábytek a pro místní kraj typické svaté malované obrázky.

Menu:

Paštika z kachních jater i masa
tymiánové máslo, hruškovy gel, domácí škvarkové pečivo 1,3,7

190 Kč

Valašská kyselice z uzeného žebra
houby, smetana 1,7

160 Kč

Pečené kachní stehno
červené zelí, bramborové noky 1,3,7

450 Kč

Brynzové halušky s vysmaženou slaninou 1,3,7

290 Kč

Jelení kyta protknutá uzenou slaninou
šípková omáčka, brusinky, krupicové moky
1,3,7

560 Kč

Štávnaté kachní prso
kaštanové ragú, pomerančová omáčka, bramborové lokše 1,3,7

560 Kč

Pečenÿ divočák na česneku a cibuli smetanové kedlubnové zelí, žemlovÿ knedlík s perníkem 1,3,7

550 Kč

Jablková tartaletka
krém diplomat, tonka fazole, drobenka 1,3,7

160 Kč

Otevírací hodiny:

Pátek: 18:00 - 22:00 hod.

Sobota: 12:00 - 22:00 hod.