Valašská jizba
V moderním horském interiéru Grandhotelu Tatra byste možná stylovou valašskou jizbu nečekali. Překvapí vás však útulným prostředím, které dodá chuť tradičním jídlům dle starých receptur, jež si v kuchyni střeží jako oko v hlavě. Obzvlášť v zimní sezóně si skvěle vychutnáte pečínky a krajové speciality.
Valašskou jizbu můžete využít o víkendech a přes vánoční svátky.
Požitek z lahodných chutí nejrůznějších specialit umocní i nápoje. Vinná karta je z velké části založena na nabídce moravských vín. Zimní specialitou jsou domácí teplé nápoje a místní čepovaná piva. Atmosféru jizbě dodává hořící krb, valašský nábytek a pro místní kraj typické svaté malované obrázky.
Menu:
Paštika z kachních jater i masa
| 190 Kč |
Valašská kyselice z uzeného žebra
| 160 Kč |
Pečené kachní stehno
| 450 Kč |
Brynzové halušky s vysmaženou slaninou 1,3,7
| 290 Kč |
Jelení kyta protknutá uzenou slaninou
| 560 Kč |
Štávnaté kachní prso
| 560 Kč |
Pečenÿ divočák na česneku a cibuli smetanové kedlubnové zelí, žemlovÿ knedlík s perníkem 1,3,7
| 550 Kč |
Jablková tartaletka
| 160 Kč |
Otevírací hodiny:
Pátek: 18:00 - 22:00 hod.
Sobota: 12:00 - 22:00 hod.