Gastronomie
Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku chutí a vůní, které jsou typické pro kuchyň Grandhotelu Tatra. Kvalitní suroviny s ověřeným původem jsou naší tajnou ingrediencí, kterou přidáváme do každého jídla. Velmi si ceníme malých místních farmářů, kteří dělají svou práci s láskou a nadšením. Proto vám na talíře každý den přinášíme čerstvé pečivo z místní pekárny, sýry od malých producentů a maso z prvotřídní farmy.
Pokud milujete gastronomii ve všech jejích formách, jste na správném místě. Zúčastněte se zajímavého konceptu degustačních pobytů, snídejte na terase s výhledem na Beskydy, vydejte se na piknik s košem plným dobrot, užijte si naše letní grilovačky, vyzkoušejte tradiční jídla ve Valašské izbě, romantická večeře pro dva, valašské speciality... naše nabídka je skutečně široká. Navštivte naši unikátní vinotéku a vychutnejte si některý z jejich pokladů v příjemném prostředí lobby baru.
Gastronomie oceněná Gault&Millau
Restaurace Grandhotelu Tatra se dostala do 1. českého prestižního gastronomického průvodce Gault&Millau Czech Republic. Restaurace získala jednu čepici a celkové hodnocení 12,5 bodu z 20. Toto ocenění dokazuje naši vysokou gastronomickou kvalitu, výbornou úroveň servisu a výjimečné prostředí.
Průvodce Gault & Millau je dodnes považován za jednu z nejlepších příruček na světě, která prezentuje kvalitní restaurace a podniky. Zdůrazňuje výjimečnost a kvalitu, a prostřednictvím důvěryhodného a objektivního mezinárodního hodnocení restaurací inspiruje hosty k objevování nových chutí a prostředí.